Ako se s vaših putovanja vraćate s predmetom ili predmetima koji vas podsjećaju na ta putovanja, možete osvojiti neku od nagrada u foto-natječaju "It's Time to Move!".

 

ORGANIZATOR NATJEČAJA:

Foto-natječaj „It's Time to Move!“ organizira udruga Europski dom Dubrovnik u okviru kampanje Time to Move.

CILJ NATJEČAJA:
Motivirati mlade za upoznavanje Europe, njenih građana i njene kulturne i prirodne baštine kroz putovanja, volonterske aktivnosti, praksu ili školovanje u nekoj od europskih država.

TRAJANJE NATJEČAJA:
Natječaj traje od 10. do 23. listopada 2018.

TKO MOŽE SUDJELOVATI?

U foto-natječaju mogu sudjelovati državljani Republike Hrvatske u dobi 15 – 30 godina, bez obzira na mjesto stanovanja. Na natječaj se može poslati jedna ili više fotografija suvenira ili predmeta iz bilo koje europske države. Uz svaku fotografiju treba priložiti tekst - priču koja prati taj predmet. Tekst mora imati najmanje 50, a najviše 250 riječi.

KAKO SE UKLJUČITI?
Na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na FB stranicu Info-centra za mlade Dubrovačko-neretvanske županije treba poslati:
- jasnu fotografiju, prikladnu za javno objavljivanje, s motivima predmeta donesenog s putovanja u jednu ili više europskih zemalja;
- podatke o autoru fotografije (ime i prezime; godina rođenja), gdje je i kada fotografija snimljena;
- kratki tekst / priču koja prati fotografirani predmet.

ROK ZA SLANJE FOTOGRAFIJA I TEKSTOVA: 17.10.2018. do 16:00h

OBJAVA FOTOGRAFIJA
Sve pristigle fotografije bit će odmah po primitku objavljene na FB stranici Info-centra za mlade Dubrovačko-neretvanske županije u zasebnom albumu.

BIRANJE NAJBOLJE FOTOGRAFIJE
Pobjednik natječaja bit će fotografija koja bude imala najviše lajkova. Zbrajat će se isključivo lajkovi pristigli u razdoblju 18.10. u 00:00 h – 22.10. u 23:59 h.

NAGRADA
Fotografija s najzanimljivijim motivom i/ili opisom bit će ona koja prikupi najviše lajkova za vrijeme trajanja nagradne igre, a njen će autor biti nagrađen iznosom 300 kuna. Pobjednik natječaja bit će objavljen posljednjeg dana natječaja – 23.10.2018.

 

PUTUJ I FOTOGRAFIRAJ - IT'S TIME TO MOVE!!

 

Foto: marker.hr

 

QRkYzPBh

slika1 1

Vlasnik stranice

logo edd bez tekstaEUROPSKI
DOM
DUBROVNIKKontakt

Europski dom Dubrovnik

Nikole Tesle 9
HR-20000 Dubrovnik
Telefon: + 385 20 488 621
                + 385 98 345 140
E-pošta: info[at]edd.hr

upitnik dnz web 2